Wednesday, 26 May 2010

Have you any wool?

Another nursery rhymes for kak F, kak B n adik B to sing along...



~ Baa Baa Black Sheep ~



video



:-)



10 comments:

TK said...

Hahah..yes madam yes madam 3 bags fool. Lama aku tak nyanyi lagu nih hehe

ps said...

ooo baru hari ni tahu senikata sebenarnya " have you any wool" masa kecil-2 dulu nyanyi main hentam je, hev yu de wul de wul.

Cheqna said...

TK,

..after buat projek2 ni..kadang2 duk humming masa buat kerja...hehehe...

ni masuk carta "Juara Lagu Cheqna"..haha..

:-)))

Cheqna said...

ps,

hehehe...i can imagine little u singing that...de wul de wul..so cute!


:-)

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

hahaha....tetiba teringat mase budak2 dulu nynyi lagu nih kihkih

cheqa jom kita nynyi sama2 tak kisah walau kat luar hujan ahahaha

I amsterdam said...

Salam,

When Ilham started singing this song, only then I knew the lyrics. Dulu2 I pun "heb yu de wul, heb yu de wul" he..he..

Btw, I am passing you the Sunshine Award !!!

TK said...

Now I have the BM version-ya tuan ya tuan-tiga beg penuh..

Cheqna said...

TK,

sambungannya :

satu untuk bapak
satu untuk mak
satu untuk anak lelaki...


mmm...tak aci...anak perempuannya mana?

hehehe...

:-)

Cheqna said...

Dear I.a..

hehehe..u 2? che na tak nak ngaku sebab tak ingatpun nyanyi apa...legaaa...

n thank you very much dearest fren, will post it here soon..

:-)

Cheqna said...

ala la la Bie...mesti cute tu masa kecik2 nyanyi...

jom kita...after all kat kl ni memang dah musim hujan, so org tak tau...haha..

:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails