Wednesday, May 26, 2010

Have you any wool?

Another nursery rhymes for kak F, kak B n adik B to sing along...



~ Baa Baa Black Sheep ~



video



:-)



10 comments:

  1. Hahah..yes madam yes madam 3 bags fool. Lama aku tak nyanyi lagu nih hehe

    ReplyDelete
  2. ooo baru hari ni tahu senikata sebenarnya " have you any wool" masa kecil-2 dulu nyanyi main hentam je, hev yu de wul de wul.

    ReplyDelete
  3. TK,

    ..after buat projek2 ni..kadang2 duk humming masa buat kerja...hehehe...

    ni masuk carta "Juara Lagu Cheqna"..haha..

    :-)))

    ReplyDelete
  4. ps,

    hehehe...i can imagine little u singing that...de wul de wul..so cute!


    :-)

    ReplyDelete
  5. hahaha....tetiba teringat mase budak2 dulu nynyi lagu nih kihkih

    cheqa jom kita nynyi sama2 tak kisah walau kat luar hujan ahahaha

    ReplyDelete
  6. Salam,

    When Ilham started singing this song, only then I knew the lyrics. Dulu2 I pun "heb yu de wul, heb yu de wul" he..he..

    Btw, I am passing you the Sunshine Award !!!

    ReplyDelete
  7. Now I have the BM version-ya tuan ya tuan-tiga beg penuh..

    ReplyDelete
  8. TK,

    sambungannya :

    satu untuk bapak
    satu untuk mak
    satu untuk anak lelaki...


    mmm...tak aci...anak perempuannya mana?

    hehehe...

    :-)

    ReplyDelete
  9. Dear I.a..

    hehehe..u 2? che na tak nak ngaku sebab tak ingatpun nyanyi apa...legaaa...

    n thank you very much dearest fren, will post it here soon..

    :-)

    ReplyDelete
  10. ala la la Bie...mesti cute tu masa kecik2 nyanyi...

    jom kita...after all kat kl ni memang dah musim hujan, so org tak tau...haha..

    :-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails