Wednesday, 28 March 2012

Birds that are not angry

@ Birds Park, K.L.


















Whilst the angry ones are :






..the games that my nieces taught me how to play, haha...


:-)




12 comments:

midonz said...

pernah ke sana bersama keluarga.. memang luas kawasan taman burung tu.. byk spesis yg jarang kita jumpa di sana.. sesuai utk pembelajaran anak2.. :)

Cheqna said...

midonz,

the last time saya pergi mcm tak interesting tapi kali ni mcm best aje..tak habis lagi ronda sebab penat di tengah2 hari :-)

Wan Sharif said...

Real beautiful birds you have there.. See you got ample time to improve or indulge in your photograph.. Without having to resort to retirement!...;))

Jolly Princess said...

Great photos! These birds are just lovely!:)

TK said...

Nowadays orang main game angry nanny pulak kan. I takde lagi game tu.
Burung MERAH tu i tak penah tgok!!!!
So red!!

Cheqna said...

Ayoh Wang,

..yesterday somebody made a remark to me about the other side always look greener until you are in it.

:-)

Cheqna said...

JP,

thank you :-)

Cheqna said...

TK,

I don't have that game but I do have angry granny :-D, but so far cuma pernah tengok my nieces played, tak sampai hati pulak duk tengok granny tu "bahang" orang..hahaha.

I pun tak tau burung apa tu..too far down..if i ke depan lagi nak shoot the photo I wld jatuh to the river..hehe

:-)

Cat-from-Sydney said...

Birdies???? Yummmm....burung itu adalah makanan kucing. purrr....meow!

Cheqna said...

Cats dear,

You are my favourite but shoo shoo..gi main jauh2..

:-D

thomas said...

A bird only gets angry when it's nest is disturbed.

Harun Ar said...

Alangkah cantiknya burung burung ini....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails