Wednesday, March 28, 2012

Birds that are not angry

@ Birds Park, K.L.


















Whilst the angry ones are :






..the games that my nieces taught me how to play, haha...


:-)




12 comments:

  1. pernah ke sana bersama keluarga.. memang luas kawasan taman burung tu.. byk spesis yg jarang kita jumpa di sana.. sesuai utk pembelajaran anak2.. :)

    ReplyDelete
  2. midonz,

    the last time saya pergi mcm tak interesting tapi kali ni mcm best aje..tak habis lagi ronda sebab penat di tengah2 hari :-)

    ReplyDelete
  3. Real beautiful birds you have there.. See you got ample time to improve or indulge in your photograph.. Without having to resort to retirement!...;))

    ReplyDelete
  4. Great photos! These birds are just lovely!:)

    ReplyDelete
  5. Nowadays orang main game angry nanny pulak kan. I takde lagi game tu.
    Burung MERAH tu i tak penah tgok!!!!
    So red!!

    ReplyDelete
  6. Ayoh Wang,

    ..yesterday somebody made a remark to me about the other side always look greener until you are in it.

    :-)

    ReplyDelete
  7. TK,

    I don't have that game but I do have angry granny :-D, but so far cuma pernah tengok my nieces played, tak sampai hati pulak duk tengok granny tu "bahang" orang..hahaha.

    I pun tak tau burung apa tu..too far down..if i ke depan lagi nak shoot the photo I wld jatuh to the river..hehe

    :-)

    ReplyDelete
  8. Birdies???? Yummmm....burung itu adalah makanan kucing. purrr....meow!

    ReplyDelete
  9. Cats dear,

    You are my favourite but shoo shoo..gi main jauh2..

    :-D

    ReplyDelete
  10. A bird only gets angry when it's nest is disturbed.

    ReplyDelete
  11. Alangkah cantiknya burung burung ini....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails