Thursday, 26 April 2012

From the balcony...

Still on the weekend of our reunion, with two other friends we watched the sun set that night...if previously I posted the photos taken from my android tablets (here), this time tried out a different setting of my camera.


The balcony had a direct view of the sunset, so lovely..













:-)


10 comments:

Wan Sharif said...

Wah gambar gambar tu macam diambil oleh professional photographer plak.. Siap ada tangan berdoa lagi..;)

KakAsma said...

sangat cantik..kalau dah pandai tu apa dishoot pun cantik..kalau akak shoot yang kuar gambar tangan je..hihihi tupun tangan sendiri..Cheqna amek kat mana nih!

alien said...

cantik!!

peah @ peps said...

that last photo nampak macam postcard dah...nice shot!

Giuliana and Bill Are Expecting a Baby

George said...

These sunset pictures are absolutely beautiful. I like the hands reaching out to hold the sun in the last photo.

Cheqna said...

Thank you George..my friend was supportive of my "project" by lending me her hand..hehehe :-D

Cheqna said...

wahh..ni kena tunjuk kat my friend ni ~ n I have yet to post my weekend trip to my friends.. :-)

Cheqna said...

terima kasih alien..percubaan :-)

Cheqna said...

terimakasih, tp tak ada lah pandai, cuma cuba2 beberapa "banyak kali"..hehehe.. ni ambik kat PD, from balcony Ancasa Resort masa our reunion hari tu :-)

Cheqna said...

terimaksh Ayoh Wang...orang yang betul2 pro agaknya senyum baca ur comment..ambe dok pro lagi, amatur pun masih "hawa-hawa" lagi..hehehe.. :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails