Thursday, April 26, 2012

From the balcony...

Still on the weekend of our reunion, with two other friends we watched the sun set that night...if previously I posted the photos taken from my android tablets (here), this time tried out a different setting of my camera.


The balcony had a direct view of the sunset, so lovely..













:-)


10 comments:

  1. Wah gambar gambar tu macam diambil oleh professional photographer plak.. Siap ada tangan berdoa lagi..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimaksh Ayoh Wang...orang yang betul2 pro agaknya senyum baca ur comment..ambe dok pro lagi, amatur pun masih "hawa-hawa" lagi..hehehe.. :-)

      Delete
  2. sangat cantik..kalau dah pandai tu apa dishoot pun cantik..kalau akak shoot yang kuar gambar tangan je..hihihi tupun tangan sendiri..Cheqna amek kat mana nih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih, tp tak ada lah pandai, cuma cuba2 beberapa "banyak kali"..hehehe.. ni ambik kat PD, from balcony Ancasa Resort masa our reunion hari tu :-)

      Delete
  3. Replies
    1. terima kasih alien..percubaan :-)

      Delete
  4. Replies
    1. wahh..ni kena tunjuk kat my friend ni ~ n I have yet to post my weekend trip to my friends.. :-)

      Delete
  5. These sunset pictures are absolutely beautiful. I like the hands reaching out to hold the sun in the last photo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you George..my friend was supportive of my "project" by lending me her hand..hehehe :-D

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails