Wednesday, February 15, 2012

5) Amsterdam - a trip to the city

24th. April 2011


Going slightly "word less" ~ not much to say except that we all enjoyed the ladies day out, riding the train, the tram..but we didn't take the cruise or the bicycle ride..,

and a little bit of shopping...hehe..



























:-)



15 comments:

  1. Enjoying your shots, Cheqna.
    Wish I can visit the city one day :)

    ReplyDelete
  2. Tram no 5 tu pergi rumah kita yang kat Amsterdam dulu... Amstelveen!!

    I knew you were tired from all those walking then... sekarang pun masih letih ya? (since wordless hehe)

    ReplyDelete
  3. I.A dear,

    hahaha.. you caught me there..didn't know what to say..so better go for "silence is golden"

    :-D

    ReplyDelete
  4. wow.. syoknye~~ bila lah boleh travel jauh2~~~

    ReplyDelete
  5. nice...

    awesome...

    lama sangat Bie tunggu cheqna update pasal nie....akhirnya hehe
    tq tq tq

    ReplyDelete
  6. Thomas,

    I enjoyed the city, more because I was on holiday..hehe

    :-)

    ReplyDelete
  7. Suziesanji,

    InsyaAllah once tak terkejar2 waktu and dikurniakan lebih rezeki :-)

    ReplyDelete
  8. Bie,

    hehehe..kena update sebelum cukup tempoh "one year anniversary" ke sana :-D

    ReplyDelete
  9. Ifa,

    Alhamdulillah berpeluang tengok kecantikan kat tempat orang lain pulak.

    dah keja ni kumpul duit ek?

    :-)

    ReplyDelete
  10. hahaha kang tak pulak best dah mansuh dari date anniversary baru nak update kannn!:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails